Florăria Aly

Denumită legal CA FLORA NETWORK SRL …. este o echipă tânără și experimentată de design-eri florali, care se ocupă cu realizarea floristică a evenimentelor din 2016 și până în prezent.

La sediul nostru, veți putea vedea și atinge toate creațiile noastre și să vă convingeți de calitatea superioară a produselor noastre.

Gama noastră de produse …

La noi veți găsi o selecție largă de produse precum – flori tăiate, plante de interior și exterior, plante de sezon, pământ și îngrășământ universal, decorațiuni, de asemenea realizăm compoziții florale pentru orice ocazie care reflectă chiar și cele mai îndrăznețe idei. Floriștii noștri vă prezintă cele mai reușite realizări ale floristicii moderne, de asemenea și mult îndrăgita floristică clasică. Dacă nu puteți găsi pe site-ul nostru ceea ce vă interesează, suntem gata să realizăm la comandă orice ”nebunie”.

… și nu numai

În afară de flori noi vă propunem jucării, dulciuri, torturi, coșuri cu fructe, certificate simbol și alte cadouri originale. Toate produsele noastre sunt de la cei mai buni producători, ele se combină perfect cu orice compoziție florală și vă garantăm că vor fi o completare ideală a felicitării dvs.

Ce fel de comenzi realizăm…

Compania noastră este gata să realizeze orice tip de comenzi, de la livrarea unui singur trandafir până la sute și mii de buchete. Din acest motiv printre clienții noștri fideli se numără sute de persoane fizice, dar și companii mici și mari. Dorința clientului este o lege și suntem gata să confecționăm pentru dvs. din flori naturale tot ce vă doriți și în termen scurt să livrăm în orice colț din jud. Neamț.

La noi realizarea comenzilor este sigură…

Noi vă garantăm confidențialitatea deplină a informațiilor referitoare la comenzi și siguranța plăților online, am făcut tot ce este necesar pentru aceasta.

Veți vedea că am livrat…

Puteți comanda fotografii digitale gratuite ale destinatarului în momentul livrării. De asemenea puteți opta și pentru servicii video cu momentul livrării pentru a vedea reacția destinatarului. Acest serviciu este opțional și contra cost.

De ce suntem cei mai buni?

A fi cei mai buni pentru noi înseamnă în primul rând la maxim să conștientizăm responsabilitatea noastră față de clienți.

An de an participăm la workshopuri și cursuri autorizate de design-eri florali, tocmai pentru a îmbunătăți serviciile noastre și a oferi produse de cea mai înaltă calitate.

FlorăriaAly.ro calitate și siguranță la prețuri accesibile tuturor.

Program de lucru:
LUNI-DUMINICĂ 08:00 – 20:00

Adresa noastră:
Roman, jud. Neamț, Piața Roman Vodă, Nr.5, incinta Casei de Cultură

Contacte:

floripentrutineroman@gmail.com
contact@florariaaly.ro
tel: 0770 126 266 | 0775 347 007 | +40 371 481 323


Facebook: Florăria Aly Roman

Vă așteptăm cu drag la noi!